بانک مشاغل کشور

بانک اطلاعات مشاغل کشور با تفکیک شهرها و مرجعی برای جستجو

تسخیری

وکیل تسخیری در امور کیفری

وکیل تسخیری در امور کیفری

گاهی در پرونده های کیفری شرایط و اوضاعی حاکم می شود، که مقامات قضایی ناچار به گرفتن تصمیمات ویژه هستند، وکیل تسخیری از جمله این موارد است. در جامعه امروز با گسترش تکنولوژی و ارتباطات دیجیتالی جرایم تعزیری مبتلا به بیشتری دارد، و وکلای تسخیری در رابطه با پرونده های کیفری و جرایمی از این دست می توانند ورود پیدا کنند. مشاوران حقوقی چه در پرونده های کیفری چه در پرونده های حقوقی کمک شایانی به طرفین دعوا کرده و به حل مشکلات آنها می پردازند. در پرونده های حقوقی یکی از مواردی که مشاوره با متخصصان حقوقی ضرورت دارد امور مربوط به وصیت است.

آشنایی با وکیل تسخیری

در جرایم کیفری به دلیل پیامد سنگین و مجازات هایی که در پی دارد، نیاز است که وکیل پایه یک دادگستری از حقوق افراد حتی در مقام متهم دفاع کنند. گاهی متهم در دادگاه حاضر به معرفی وکیل نشده و یا توانایی مالی معرفی وکیل را ندارد، در این صورت قاضی دادگاه رسیدگی کننده، رأسا یکی از وکلا قوه قضائیه را ملزم به پذیرش وکالت متهم خواهد کرد، که به آن وکیل تسخیری می گویند.

همانطور که گفته شد، وکیل تسخیری در پرونده های کیفری ورود پیدا می کند، و در پرونده ها و امور حقوقی سازکار وکالت متفاوت خواهد بود. حق الوکاله وکیل از محل اعتبارات قوه قضائیه تامین می شود، و انتخاب آن به عهده قاضی است و شخص متهم دخالتی ندارد. قابل ذکر است که تعیین وکیل تسخیری در جرایم سنگین کیفری مانند سلب حیات، اعدام، قصاص، نقص عضو و… خواهد بود.

آشنایی با جرم مزاحمت تلفنی

ماده 641 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی بیان می دارد که « هر کس به وسیله تلفن یا دستگاه های مخابراتی دیگری برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از 1 تا 6 ماه محکوم خواهد شد»

همانطور که در این ماده قانونی اشاره شده، قانونگذار ایجاد مزاحمت به وسیله دستگاه های مخابراتی و دیجیتال را جرم دانسته است. این مزاحمت می تواند شکل های مختلفی داشته باشد، از تماس های بی مورد تا فحاشی و تهدید. جرم مزاحمت تلفنی از سوی شرکت مخابرات هم مورد پیگرد قرار می گیرد. و طبق قانون تاسیس شرکت مخابرات خط مشترک می تواند قطع موقت یا دائم شود. و این جرم از طریق دادسرا یا خود شرکت مخابرات قابل پیگیری و شکایت می باشد.

امور وصیت

با حادث شدن مرگ، شخصیت حقوقی افراد به پایان می رسد، و امکان دخل و تصرف در اموال بعد از مرگ وجود ندارد، اما ممکن است افراد خواسته ها و هدف هایی داشته باشند که در انجام آن ناکام بمانند، ساختار وصیت در قوانین کشورهای مختلف این امکان را فراهم آورده که افراد بتوانند درباره اموال مالی و غیر مالی خود بعد از مرگ شان تصمیم گیری کنند.

وصیت از سه جزء تشکیل می شود، که عبارت است از موصی، موصی له و موصی به، که هر کدام تعاریف خاص خود را دارد.

موصی کسی که وصیت را انجام داده و شرایط آن را مشخص می نماید. موصی له شخصی است که وصیت به نفع او تنظیم شده است، و موصی به مال مورد وصیت می باشد. وکیل امور وصیت با تشریح موارد حقوقی می تواند به تهیه وصیت نامه صحیح کمک کرده و ساختار قانونی را برای آن تدارک ببیند. برای آنکه نگارش وصیت با خاطری آسوده انجام شود، بهتر است با کارشناس حقوقی مشورت لازم به عمل بیاید.